| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| orson SBT Gość

| 

|  Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:35 pm    Temat postu: Dual, Street!!! SBT Klub rowerowy |   |  
				| 
 |  
				| witam co wy na to zeby zalorzyc nowy klub rowerowy dla ludzi narazie jest nas 8 i chcemy jakiegos poparcia bo inny,m sie nie podoba co robimy na rowerach wiec prosze piszcie!!!!!!!!!!!!!!!  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| jojas Gość

| 

|  Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:39 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| jestem zaaa ty klubem macie moje poparcie:P |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| :) Gość

| 

|  Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:40 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| mi osobiscie to nie przeszkadza ;] |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Gość 

| 

|  Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:41 pm    Temat postu: Re: Dual, Street!!! SBT Klub rowerowy |   |  
				| 
 |  
				| I szukamy oczywiscie ludu zachecamy do naszego klubu 	  | orson SBT napisał: |  	  | witam co wy na to zeby zalorzyc nowy klub rowerowy dla ludzi narazie jest nas 8 i chcemy jakiegos poparcia bo inny,m sie nie podoba co robimy na rowerach wiec prosze piszcie!!!!!!!!!!!!!!!  | 
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| madziacayra Gość

| 

|  Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:52 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| uwaĹźam Ĺźe taki klub to dobry pomysĹ im ich wiÄcej tym lepiej gdyĹź jest to Ĺwietny sposĂłb na nude i poprawienie swojej kondycji..... czasem nawet okazja do poznania ciekwych osĂłb i spÄdzenia mile czasu... |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| rataj Gość

| 

|  Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:59 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| osobiĹcie tez nie mam  nic przeciwko temu zeby taki klub powstaĹ wiec zycze powodzenia w tworzeniu . Jestem z wami. tylko gorzej z miejscem do tej jazdy bo w mieĹcie to nie ma za bardzo gdzie ,ale podobno bedzie cos w piszczelach wiec kto wie ? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| JUMA SBT Gość

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 8:11 am    Temat postu: jestem za...!! |   |  
				| 
 |  
				|  wiec tak ja takĹźe jestem za tym Ĺźeby powstaĹ ten klub sam w nim co prawda jestem ale moze przydaĹ by nam sie sponsor czescie do anszych rowerĂłw nie sa zbyt tanie:( z kad na to brac pieniadze ??Podobno ma bys skate Part w sandomierzu:] moze to najlepsze rozwiazanie pozdro all <SBT> |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Patrycja:D:D Gość

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 1:36 pm    Temat postu: Re: jestem za...!! |   |  
				| 
 |  
				| hmmmm rowery Jesli chcecie zalozyc klub to szczerze powiedziawszy to mi nie przeszkadza a nawet moge powiedizec ze mi sie bardzo tem pomysĹ podoba o ile bede mogĹa nadal bezpiecznie chodzic po ulicy    oczywiscie joke.........  Mam nadzije ze dzieki temu bhede miala darmowe podjazd do domu(dla wtajemniczonych;))TAkze trzymam kciuki aby szĹo wszytko po waszej mysli bo bedizecie pierwsi w Sandomierzu ktorzy zaĹoza taki klub a no musze przyznac ze caĹkiem niezle na nich jezdzicie, widizĹÄ
m w koncu pare waszych sztuczeka:P  takze trzymajcie sie papap:* |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| bob Gość

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 3:22 pm    Temat postu: Re: jestem za...!! |   |  
				| 
 |  
				| Hej hej, ale co to za "klub"? Powiedzcie coĹ wiÄcej, napewno widzieliĹcie www.bike.sandomierz.org ? To grupka zapaleĹcĂłw rowerowych, nie wiem jakiego rodzaju miaĹby byÄ Wasz klub? MoĹźe powstanÄ
 takie jak kluby motocyklowe?  zaprzyjaĹşnione bandy rowerowe  to moĹźe byÄ ciekawe! |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| IlOnA :) Gość

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 3:43 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| No wiÄc ja tymbardziej nie mam nic przeciwko co do utworzenia tego klubu  a nawet powiem wiÄcej, ten pomysĹ mi siÄ bardzo podoba...!!!   nie wiem czy w Waszej grupce sÄ
 dziewczyny, heheh ale mogÄ byÄ pierwsza       Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki !!!
 Buziaki
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Gość 

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 4:13 pm    Temat postu: Re: jestem za...!! |   |  
				| 
 |  
				|  	  | bob napisał: |  	  | Hej hej, ale co to za "klub"? Powiedzcie coĹ wiÄcej, napewno widzieliĹcie www.bike.sandomierz.org ? To grupka zapaleĹcĂłw rowerowych, nie wiem jakiego rodzaju miaĹby byÄ Wasz klub? MoĹźe powstanÄ
 takie jak kluby motocyklowe?  zaprzyjaĹşnione bandy rowerowe  to moĹźe byÄ ciekawe! | 

A wiec to jest klub w ktĂłrym znajduja sie ludzie ktĂłrzy cos umia robic na rowerkak skoki krecenie stopni:) manual nie takie turystyczne to jest street i dual
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| orson Gość

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 4:15 pm    Temat postu: Re: jestem za...!! |   |  
				| 
 |  
				| A sĹyszeliscie o tym ?? Binkbike   tam sa nasze fotki |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| mixer 

| 

|  Wysłany: Sro Sty 25, 2006 9:39 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| bardzo ciekawe! jestem za! _________________
 mixxxer
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| cepa 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 27, 2006 4:08 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Hmm dalibyscie jakis kontakt do siebie bo niebardzo mam z kim szaleÄ  Co do pomyslu na klub to jaknajbardziej mimo ze sam z samego sandomierza nie jestem. Macie jakies miejscowki, hopki itp ? moje gg 2175556 _________________
 int main() { return 0; }
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |